Najbolji ženski parfemi: top 7 ženskih parfema za Valentinovo - noar.rs

Najbolji ženski parfemi: top 7 ženskih parfema za Valentinovo

Jedna od najvećih ikona u istoriji mode, dizajnerka Coco Chanel, jednom je rekla: „Parfem je nevidljiv, ali neophodan i nezamenljiv modni dodatak.



Nagoveštavaju dolazak žene i podsećaju je da je otišla." Otkrijte s nama koji su najbolji ženski parfemi i pronađite inspiraciju za sledeći mirisni ulov!

Giorgio Armani Si Passione


Parfem za koji ne možete reći ništa osim DA. On će svetu pokazati vašu senzualnu i strastvenu stranu. Voćno-cvetni Si Passione savršeno će naglasiti vašu urođenu gracioznost. Voćni sastojci poput crne ribizle i kruške kombinuju se sa toplom vanilijom, nežnim cvetovima ruže, jasminom i neobičnim heliotropom. Ovim mirisom ćete očarati svoju okolinu u svakoj prilici.

Lancome Idole


Idole, čisti cvetni miris sa chypre elementima, namenjen je novoj generaciji žena. Najtanja flaša na svetu inspirisana je ajfonom i pravi je modni dodatak. Pazite da ga ne zamenite mobilnim telefonom kada ga tražite u torbici! Osnovu cvetne simfonije čine dve vrste ruža i esencija ruže. Boca se može ponovo puniti, tako da Idole ispunjava zahteve održivosti.

 

Chloe Nomade


Za ljubitelje avanture koji ne mogu dugo da izdrže na jednom mestu ili prate trendove digitalnog nomadizma, najbolji pratilac će biti Chloe Nomade. Sva iskustva će biti još prijatnija ako vas prati divan miris! Sveže note uključuju karakterističnu hrastovu mahovinu sa opojnom šljivom mirabelom i zavodljivom frezijom. Bočica u obliku ženske torbice je još jedan dokaz da je u pitanju miris namenjen ženama koje vole da putuju.

 

Burberry Her


Burberry Her ženski parfem inspirisan je Londonom. Ali ne brinite, nećete mirisati na ribu i pomfrit, londonski metro ili Beefeater. Ona odražava energični i kosmopolitski duh ove metropole. Parfem se otvara mirisom bašte punog voća sa crnim ribizlama, malinama, kupinama i citrusima, a zatim cvetnim srcem sa jasminom i ljubičicom. Baza je zagrejana toplinom ambera i drvenih nota. Zaštitno lice ovog parfema je svetski poznati top model Cara Delevingne, koja sa ponosom predstavlja svoj rodni grad.


Yves Saint Laurent Libre


Da li mirišete na slobodu? U pitanju je Libre, namenjen buntovnicima koji se ne plaše da idu protiv struje i koji biraju miris sa srcem lavande koji je donedavno važio za tipično mušku notu. Dovoljno je bilo dodati cvet narandže, vanilu, mandarinu i amber uz neroli i voila - ženstven i zavodljiv miris rođen je za posebne prilike.



Narciso Rodriguez For Her Pure Musc



Snaga je u jednostavnosti. Od ovog mirisa možete očekivati da će se udobno stopiti sa vašom kožom i pružiti vam pristojan, elegantan miris koji će vas pratiti tokom celog dana. For Her Pure Musc ženski parfem će postati vaša druga koža. Opojno belo cveće miriše na tople note pačulija i ambera. A ovako može izgledati najbolji ženski parfem.


Salvatore Ferragamo Amo Ferragamo Flowerfull


Ako ste jedan od onih koji nikako ne vole ni jesen ni zimu, a kada se temperature spuste ispod 25°C, poželeli biste da sa porodicom otputujete u južne krajeve. Amo Ferragamo Flowerfull je pravi izbor za vas. Odvešće vas na letnju livadu punu rascvetalog cveća okruženu mirisnim plodovima. Sastojci kao što su crna ribizla, jasmin, cvet šljive, božur i orhideja vanile probudiće u vama životnu radost i optimizam, iako ćete na vrućinu morati da sačekate još pola godine.


Carolina Herrera Good Girl


Hoćeš li danas biti "dobra" ili "loša devojka"? Izbor je u potpunosti na vama! Kultna bočica u obliku pete na zlatnoj štikli krije kombinaciju tradicionalnih i inovativnih sastojaka koji kao da odražavaju dobre i manje dobre strane svake žene. U parfemu Good Girl, svež jasmin i dragocena tuberoza okruženi su toplim gurmanskim notama kakaoa i zrna tonke.

A koji je vaš omiljeni ženski parfem? Podelite svoje favorite sa nama!

Nazad na blog